Svegs Idrottsklubb

En trygg och schysst idrott i Svegs IK!

Idrott handlar om glädje och gemenskap. Både barn, ungdomar och föräldrar ska kunna lita på vår förening och veta att idrotten är trygg att delta i. Ingen ska känna sig mobbad eller utanför.

I vår förening Svegs IK har vi tagit fram en handlingsplan mot eventuell mobbning, kränkningar och diskriminering. T.ex. så har vi tagit fram en åtgärdstrappa som handlar om hur vi i föreningen ska hantera och agera om en ledare, föräldrar eller barn har ett beteende som bidrar till mobbning, kränkningar eller diskriminering.

Som grund för det här arbetet ligger FN:s konvention om barnets rättigheter, Barnkonventionen, och ”idrotten vill” (idrottsrörelsens idéprogram).

Som stöd i vårt arbete har SISU Idrottsutbildarna.

Vill du veta vad en värdegrund är? Eller hur Idrottens värdegrund -Idrotten vill ser ut? Kolla då på dessa korta filmsnuttar för att få en bättre förståelse.

Film - Vad är en värdegrund
Film – Idrottens värdegrund – Idrotten vill

Vårt mål är att alla ska agera schysst och bidra till ett positivt idrottsklimat.

Alla kan göra skillnad, hjälp till du också!

JOYNA
2024-01-26 13:08

⭐️NYHET – VÅR FÖRENING HAR JOYNAT!⭐️

Under 2024 gör Folkspel sin största satsning sedan Bingolotto startade genom att lansera det digitala prenumerationslotteriet JOYNA. Vår förening har tagit chansen att bli en lanseringsförening där vi får starta försäljningen den 3:e april! 🏆

En av vinsterna i JOYNA är att varje vecka har du som lottköpare chans att vinna 100 000 kr där även föreningen som sålde lotten vinner samma belopp! Om vår förening skulle vinna 100 000 kr - vad tycker du att vi skulle göra för pengarna? Kommentera nedan! 💙

Medlemskap 2024
2023-12-29 20:30

Här kommer ett meddelande och en vädjan om att vänta med att betala in medlemskapet för 2024!
Vi behöver göra en manuell handpåläggning och ett mejl kommer när det blir dags att betala avgiften.
Om inget mejl kommit under januari, mejlar ni till kansli@svegsik.se

Gå med i Svegs IK:s investeringsfond du också.
2023-04-11 07:53

Dags att betala in medlemsavgiften för 2023
2023-03-31 15:30
Denna betalningsmöjlighet är främst för er som vill bli stödmedlemmar alternativt inte är registrerade i SportAdmin.

Nyheter från våra grupper