Svegs Idrottsklubb

Derbydags!

Fotboll Damer Div. 3
Referat: Ope IF 2 - Svegs IK
Game set and match! 0-6 (0-1)
2024-06-10 14:09, Fotboll Damer Div. 3
Nöjda målskyttar efter matchen.

På tal om bedrifter!

Våra förfäder marscherade över den knakande isen på Stora Bält. De släpade hem ett vådaskjutet kungakadaver i lodrät snöstorm över de norska fjällen. De levde på tallbarrs-te och självdöda uttrar och trampade snett om vartannat.

Den bedriften hamnar dock i skymundan mot den som de Härjedalska damerna åstadkom under söndagens match mot Ope IF på bortaplan där man vann med tennissiffrorna 6-0.

Det blev aldrig riktigt spännande trots att det bara stod 1-0 till Sveg i halvtid.

Vi kontrollerade matchen och fick den precis dit vi ville ha den och när luften gick ur hemmalaget så satte gästerna in en till växel under den avslutande halvtimmen och målen avlöste varandra.

Segern tillskrevs Sveg med hela 6-0 varav tre nickmål på hörna där Cissi stod för hela tre assist.

Njut av segern nu så laddar vi om inför derbyt mot Vemdalens IF på onsdag!

Målskyttar:

0-1 Celine Loft

0-2 Natalie Odén

0-3 Tilde Ingvarsson

0-4 Tilde Ingvarsson

0-5 Natalie Odén

0-6 Nova Råstedt

2024-04-25 10:16

Stort tack till våra samarbetspartners RF-sisu och våra sponsorer, ert stöd är ovärderligt!

JOYNA
2024-03-19 12:50

Svegs IK medlemmar och föräldrar till aktiva barn – dags att registrera sig.

Som vi tidigare informerat om så kommer vår förening att satsa på Folkspels nya prenumerationslotteri JOYNA.

Med JOYNA skapar vi för första gången en digital lottförsäljning, där finns mängder av fördelar men framför allt är det ett steg in i framtiden där vi vill att vår förening skall befinna sig.

Det skapar möjligheter till intäkter som gör att vi kan utveckla vår verksamhet på alla plan.

Du som förälder till aktivt barn och våra medlemmar kommer nu att få en säljlänk (butik) att sälja JOYNA prenumerationer från, men du behöver göra en registrering för att kunna börja sälja.

Moment 1 = Registrering som skapar förutsättning för att säja (fram till 2:e april)

I vår förening vill vi att alla genomför en registrering (föräldrar registrerar för barn under 18 år)

Så här fungerar registrering:

1. Du kommer få en registreringslänk.
  2. Logga in och fyll i uppgifterna som efterfrågas.
  3. När du är klar har du skapat din personliga webbutik som aktiveras 3 april.

Moment 2 = Försäljning/Värvning av prenumeranter – start 3 april

Hur fungerar försäljningen:

1. Den 3:e april får du ett mejl från Folkspel med länken till din personliga webbutik (det är med denna du värvar dina prenumeranter).
  2. Skicka länken till dina närmaste för att dem skall vara med och stötta dig och vår förening som prenumerant på JOYNA.

Extra registreringstävling i mars

Alla som registrerar sig i mars deltar i en tävling med möjlighet att vinna presentkort värt 500 kr på Coop. Folkspel kommer att dra hela 100 vinnare, så registrera dig redan idag!

Tävlingen pågår fram till och med 2/4 kl.23:59.
 Alla över 18 år, folkbokförda i Sverige kan deltaga. Vinnarna kontaktas via mail.

Glöm inte att JOYNA!
2024-03-13 10:34

Hej medlemmar och föräldrar till aktiva barn,

Nu kommer snart en JOYNA-länk att registrera sig på.

Vi vill att alla registrera sig och all försäljning kommer som vanligt att bygga på att alla gör sitt bästa. Vi tror det här kan bli en viktig intäkt för hela vår förening.

Läs mer i e-posten som skickas till dig under veckan.

Nyheter från våra grupper
Fotboll Damer Div. 3, 13/06 15:40